Proffsmagasinet

Mer om Proffsmagasinet

Proffsmagasinet är ett företag som har varit igång sedan åt 2007. Till en början så fanns det enbart en butik som var baserad i Stockholm, men allt eftersom åren gick så utvecklade företaget även en webbaserad butik. Idag är Proffsmagasinet ledande när det kommer till e-handel inom sin kategori. Här kommer du bland annat kunna handla laser och mätinstrument så väl som verktyg och byggrelaterade produkter av alla dess slag.

En av de främsta orsakerna till att Proffsmagasinet har blivit så omtyckt är de låga priserna. Här har man valt att lagerföra majoriteten av hela sortimentet, vilket i sin tur gör att företaget kan erbjuda sina kunder lägre priser och blixtsnabba leveranser. Genom att säkerställa att de flesta produkterna alltid finns tillgängliga, och dessutom ha en effektiv och serviceinriktad support, kan Proffsmagasinet leverera utan förseningar och kunder slipper således vänta, oavsett om det handla om kötider för att ställa frågor till support eller vänta på leveransen.

Proffsmagasinet

Produkter hos Proffsmagasinet

Proffsmagasinet erbjuder mängder av produkter för den som är i behov av verktyg och andra typer av instrument. Du finner dessa längst upp på hemsidan och kan där välja mellan ett flertal olika kategorier. Bland annat så erbjuder Proffsmagasinet kategorier inom mätinstrument, laserinstrument, byggtillbehör, skydd, kommunikation, maskintillbehör och VVS. Det finns även en separat kategori för trädgård och fritid. Vill du specificera din sökning ännu mer kan du snabbt och enkelt sortera mellan de olika märken och tillverkare som e-handeln erbjuder. I dagsläget hittar du cirka hundra olika varumärken på sajten, bland annat ATG, Philips, Husqvarna och Bosch.

Trygg betalning

När man handlar på nätet är det mycket viktigt att känna sig trygg med de metoder som erbjuds. Hos Proffsmagasinet kommer du att kunna välja mellan delbetalning, kortbetalning, betalning med faktura, Swish, direktbetalning via din bank eller betalning med hjälp av postförskott. Genom att erbjuda så många olika metoder gör Proffsmagasinet det tydligt att det är kundens önskemål och trygghet som sätts i fokus. Oavsett vilken metod du väljer kan du vara säker på att dina uppgifter är skyddade.

Väljer du delbetalning eller betalning med faktura är det Klarna som gäller. Faktura ger dig 14 dagar på dig att betala, medan delbetalningen gör det möjligt för dig att dela upp kostnaden under flera månaders tid. Vid användning av dessa två metoder behöver du inte uppge någon information om betalningsuppgifter.

Snabba leveranser

Proffsmagasinet erbjuder mycket snabba leveranser och kunder kan räkna med att ha sina produkter inom loppet av 2-5 arbetsdagar. Hur mycket fraktkostnaden ligger på är dock väldigt varierande och avgörs utifrån produktens storlek, men även dess karaktär. Om du beställer över 499 kronor kan du dock alltid räkna med att Proffsmagasinet står för fraktkostnaden och detta oavsett vad du har beställt.

Något som tydligt visar Proffsmagasinets professionalism är deras hävrättspolicy. Om det skulle vara så att en produkt är försenad ser företaget först till att meddela kunden om detta. Då har man som kund möjlighet att själv bestämma om man vill vänta in varan eller om man istället vill häva köpet helt.

Rabatter och kampanjer

Proffsmagasinet kommer ständigt ut med nya kampanjer, rabatter och erbjudanden att ta del av. Det bästa är att registrera sig för företagets nyhetsbrev och på så sätt få alla erbjudanden direkt i sin mejlkorg. Det finns även möjlighet att hitta erbjudandena under kategorin ”Kampanjer” på hemsidan.